Over Juf Priegel

Wie is Juf Priegel? 
Juf Priegel is een onderneming in kralen en benodigdheden voor liefhebbers van het maken van sieraden. Juf Priegel is gevestigd in Schiedam.
 
Hoe kan ik kopen?  

Juf Priegel verkoopt op diverse beurzen en via de webwinkel.

De prijzen op de beurs kunnen iets anders zijn dan in de webwinkel dat heeft de maken met de beurs aanbiedingen. Deze aanbiedingen kunnen per beurs verschillend zijn!

Verzendkosten  
Wanneer je iets bestelt via de webwinkel dan kan je kiezen uit drie mogelijkheden: je mag de producten zelf afhalen in Schiedam, afhalen op de beurs of wij sturen het naar je toe. Voor de verzendkosten geldt het volgende:

Voor Nederland:

Onder de € 25,00= € 2,50 verzend/administratiekosten
Boven de € 25,00= GRATIS verzending

Mocht je gebruik willen maken van een rembours zending 
dan komt er € 14,00 bij de bestellingskosten.

Voor buitenland:

Verzendkosten naar het buitenland standaard € 4,50.

(let op de verzendkosten worden niet verwerkt in het bestellingsoverzicht, dat is gebaseerd op Nederlandse bestellingen. Een gemiddelde bestelling die verstuurd wordt naar het buitenland kost 9,00. De verzendkosten naar het buitenland zijn dus voor 50% voor de koper en 50% voor Juf Priegel. Bij kleinere bestellingen zullen de verzendkosten lager kunnen uitvallen maar dan geldt hetzelfde als in Nederland, dan betaald de koper 100% de verzendkosten. Dat is dan ook € 4,50.

Dus als je bestelling naar het buiteland verstuurd moet worden dan moet je bij je bestelling € 4,50 optellen. Is je bestelling lager dan € 25,00 dan verrekend het systeem automatisch € 2,50 verzendkosten. Je moet dan € 2,00 extra erbij rekenen en dat overmaken.

Betaling

Nadat Juf Priegel uw betaling heeft ontvangen zal uiterlijk binnen twee werkdagen de bestelling worden verstuurd. U kunt het bedrag overmaken naar 1058.48.239 t.n.v. Webshops 4 You te Schiedam. Voor buitenland betalingen kunt u gebruik maken van de IBAN EN BIC codes. (Deze informatie vindt u ook terug aan de rechterbovenkant van de factuur).

 

Powered By OpenCart
Designed By Webshops 4 You
Juf Priegel © 2019